HJEM    NYT    UDSTILLING    HUNDE    HVALPE    KULDINFO   RACEN    FOTOALBUM   KONTAKT   LINKS

HVALPE
 

Henvendelse ved hvalpe, skriv til info@cabaka.dk

Henvendelse Cabaka hvalpekøber eller andet, skriv til cabaka@cabaka.dk 

Som hvalpekøbere er i meget velkomne til at komme og følge hvalpene i de 8 uger, de er hos os. Især for førstegangs hundeejere, er det en utrolig stor oplevelse at følge hvalpenes udvikling, og samtidig står man ikke helt fremmed overfor den lille hvide uldklump, man fremover har udvidet familien med.

En hvalp fra kennel CABAKA er chipsmærket og bliver registret med stambog i Dansk Kennel Klub. Der medfølger 1 kg CORE hvalpefoder samt en mappe med gode råd og vejledning omkring hvalpens opdragelse, foderplan, pelspleje osv. 

Vi forventer af hvalpekøbere, at i bor i hus med egen have, og at i som hvalpekøbere har tid og kærlighed til opdrage en hvalp. Vi har ikke krav om, at vores hvalpe skal gå på udstilling el. lign. men vi anbefaler alle hvalpekøber som minimum at tage DKK`s hvalpekursus. Især hvis man er første gangs hundeejere, er det guld værd for både 2 og 4 benede. I har også en livslinje til os i hele hundens levetid!

Kennel CABAKA ligger ca. 10 km syd for Århus, på et lille landsted. Vi har et dejligt stort hundehus, hvor både to og firebenede bor sammen. Ejendommen består af 450 kwm bolig og vi har ingen stald, men derimod store hyggelige flisegårde, forskellige haver m.v.. Til ejendommen hører 8 tønder land, som er helt indhegnet til hundene bestående af 2 store marker, hvor hundene hver dag er ude og få deres daglige motion og fange deres mus!!

Vores kennel består af omkring 8-12 hjemmeboende samojeder og Casper, Kim & Gitte. Gitte er hjemmegående og tager sig af alt med hvalpe og udstilling, Kim arbejder med salg indenfor plasticbranchen og er den praktiske gris herhjemme og vores teenage søn Casper hjælper med at motionere hundene og kysse på hvalpene.