HJEM    NYT    UDSTILLING    HUNDE    HVALPE    KULDINFO   RACEN    FOTOALBUM   KONTAKT   LINKS

CABAKA'S PLANLAGTE KULD

Som hvalpekøbere er i meget velkomne til at komme og følge hvalpene i de 8 uger, de er hos os. Især for førstegangs hundeejere, er det en utrolig stor oplevelse at følge hvalpenes udvikling, og samtidig står man ikke helt fremmed overfor den lille hvide uldklump, man fremover har udvidet familien med.

En hvalp fra kennel CABAKA er chipsmærket og bliver registret med stambog i Dansk Kennel Klub og som ejere bliver du/i meldt ind i Dansk Polarhundeklub det første år.
Der medfølger 3 kg EUKANUBA hvalpefoder samt en mappe med gode råd og vejledning omkring hvalpens opdragelse, foderplan, pelspleje osv. 

Vi forventer af hvalpekøbere, at i bor i hus med egen have, og at i som hvalpekøbere har tid og kærlighed til opdrage en hvalp. Vi har ikke krav om, at vores hvalpe skal gå på udstilling el. lign. men vi anbefaler alle hvalpekøber som minimum at tage DKK`s hvalpekursus. Især hvis man er første gangs hundeejere, er det guld værd for både 2 og 4 benede. I har også en livslinje til os i hele hundens levetid!