HJEM    NYT    UDSTILLING    HUNDE    HVALPE    KULDINFO   RACEN    FOTOALBUM   KONTAKT   LINKS

KONTAKT

Gitte Morell & Kim Jensen
Sletholmsvej 7, DK-8340 Malling
Mobil +45 28108922

Henvendelse ved hvalpe, skriv til info@cabaka.dk

Henvendelse Cabaka hvalpekøber eller andet, skriv til cabaka@cabaka.dk 

TAK FORDI I KIGGER IND PÅ MIN HJEMMESIDE!

Vi får i øjeblikket rigtig mange søde henvendelser vedr. hvalpe, og vi kan desværre ikke nå at besvare dem alle. Vi har ikke hvalpe til salg hele tiden, og det er med en vis usikkerhed, at vi kan spå om hvor mange, der kommer i løbet af 2021. Nedenstående er derfor ment som en hjælp for jer, så i kan træffe beslutninger i forhold til jeres konkrete situation.

 

HVIS I ALLEREDE HAR ELLER HAR HAFT EN CABAKA HVALP, så skriv til cabaka@cabaka.dk
eller ring på mobil 28 10 89 22 alle ugens dage mellem kl. 12 og kl.22.
Hvis det er vigtigt udenfor telefontid, så send mig gerne en SMS eller en privat besked på Messenger (Gitte Morell). Måske i vil sende et skønt billede af jeres hvalp/hund eller har spørgsmål. HUSK ingen spørgsmål er for små, jeg har ALTID tid til mine Cabaka børn.

 

ØNSKER I AT KØBE EN CABAKA HVALP FOR FØRSTE GANG OG KENDER OS IKKE I FORVEJEN, så skriv til info@cabaka.dk

Jeg forstår godt, hvis i bliver utålmodige, hvis i ikke har hørt noget efter en uges tid. Ringe til mig på mobilen 28 10 89 22 - Jeg træffes bedst mellem kl. 20 og kl.22 på hverdage.

BEMÆRK: Jeg svarer slet IKKE på hvalpe henvendelser på SMS, MESSENGER eller diverse Facebookgrupper!

 
HUSK: For at komme i betragtning til en CABAKA hvalp skal i kunne leve op til følgende:

 

  • Vores hvalpe er født med jord under poterne, og de skal fortsætte med at have deres egen indhegnede have!
  • Vores hvalpe skal max være alene omkring 6 timer, 5 dage om ugen – meget gerne mindre.
  • Har man små børn kræver det mere hjemmetid, så der er tid nok i hverdagen til at aktivere hvalpen.

 

Jeg kan umuligt indfri alles behov, og jeg anbefaler frem for alt, at man som hvalpekøber prioriterer sundhed og vælger en godkendt DKK opdrætter, som er opført på DKK’s opdrætterliste www.koebhund.dk. Det sikrer tryghed for alle at vælge en anerkendt opdrætter, som er villig til at hjælpe med hvalpen – også efter den er flyttet hjemmefra.

Kennel CABAKA ligger ca. 10 km syd for Århus, på et lille landsted. Vi har et dejligt stort hundehus, hvor både to og firebenede bor sammen. Ejendommen består af 450 kwm bolig og vi har ingen stald, men derimod store hyggelige flisegårde, forskellige haver m.v.. Til ejendommen hører 8 tønder land, som er helt indhegnet til hundene bestående af 2 store marker, hvor hundene hver dag er ude og få deres daglige motion og fange deres mus!!

Vores kennel består af omkring 8-12 hjemmeboende samojeder og Casper, Kim & Gitte. Gitte er hjemmegående og tager sig af alt med hvalpe og udstilling, Kim arbejder med salg indenfor plasticbranchen og er den praktiske gris herhjemme og vores teenage søn Casper hjælper med at motionere hundene og kysse på hvalpene Besøgende er velkomne, men KUN efter aftale.